RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП з Зайцевою: прийнято рішення по ключовому доказу

На черговому засіданні суду у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській в Харкові, результати автотехнічної експертизи швидкості руху автомобіля Lexus Олени Зайцевої були визнані як належний доказ.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"У залі засідання присутні Олена Зайцева, Геннадій Дронов, їх захисники, а також представники сторони потерпілих. Суд розглянув результати автотехнічної експертизи, з якої випливає, що Дронов почав рух на червоно-жовтий сигнал світлофора, і тому у нього немає переваги в русі. встановлена швидкість машини Зайцевої - 106 км/год ", - відзначили в суді.

Дані експертизи, додали в суді, знаходяться в причинно-наслідковому зв'язку з фактом ДТП.

"Прокурор поставив під сумнів результати експертизи, оскільки, за його словами, експерти не мають необхідної спеціалізації, і запропонував визнати ці результати неналежним доказом. Про це просила і сторона захисту Зайцевої. У той же час, представники потерпілих висловилися за долучення результатів до справи як належний доказ", - пояснили в суді.

Суддя відхилив клопотання прокурора і адвокатів Зайцевої і заявив, що оцінить експертизу як належний доказ при винесенні рішення.

У суді оголошено перерву до 15 січня 2019 року.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", головне управління Нацполіціі в Харківській області призначило службову перевірку щодо слідчої групи у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській.