RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Кропивницькому батько школярки влаштував криваві розбірки через відпочинок дочки з хлопцями: фото і відео

У Кропивницькому батько школярки, розсердившись на те, що вона пішла з компанією в сауну, прийшов забрати її, а там в ході з'ясування відносин вдарив по обличчю сокирою підлітку.

Про це повідомляє "kr24.com.ua".

Як зазначається, дівчина чинила відчайдушний опір вимогам батька, за неї заступився 15-річний Кирило.

"Він зайшов, побачив, що там багато пацанів в плавках. Ну не знаю, що він там собі надумав, Він не знав, що я її хлопець", - ділиться Кирило Соловей, який постраждав.

Всього в сауні було десять хлопців і троє дівчат. Компанія святкувала в сауні шістнадцятиріччя товариша. Батько спробував силою забрати звідти дочку.

"Взяв Віру за волосся і почав тягнути до машини. Ми почали заступатися, відштовхувати, а потім я вже побачив у нього в руках сокиру. Виходить відштовхнув його від себе і отримав сокирою по голові", - розповідає Кирило.

Святкували день народження товариша підлітки в приватному будинку з сауною. Зняли його заздалегідь. Батьки потерпілого кажуть - про плани дітей знали. У пристойності їх поведінки були впевнені.

"Ми знали - де що як. Що вони там і нікуди не розбігаються. Нікуди не вийдуть і не знайдуть собі пригод. Ну ось пригоди приїхали самі", - говорить Оксана Соловей, мати постраждалого.

Одним ударом сокири не обійшлося. Після зіткнення з підлітками, які заступилися за подругу, її батьки повернулися з озброєними друзями.

"Я закрився в туалеті, щоб мене не бачили, і з туалету вже чув, як Віру забирали звідти додому. Кричали - дівчинка Віра, давайте її сюди, стріляли, виламували двері", - продовжує потерпілий.

Не хотіла їхати з батьками і ховалася, розповіла про Віру працівниця сауни.

"Вона сховалася у мене на кухні, дівчинка ця. Я кажу - ти як хочеш, а вона - будь-ласка не відкривайте. Кажу, що ти хочеш, щоб мені зараз будинок тут підірвали", - розповідає жінка.

Батько дівчини, Віталій Пересунько, вважає свої дії самозахистом і заявляє, що "піддався нападу групи напівп'яних підлітків". Розповідає, що його 14-річна дочка відпросилася на День народження друга в кафе. І, коли дізнався, що насправді святкують в сауні, негайно поїхав її забирати.

"Я коли туди зайшов, там було накурено, сокиру можна було повісити. Просто в повітрі, він би висів. Там смерділо алкоголем. Я почав її туди звідти забирати. Вона вела себе абсолютно неадекватно. Не хотіла їхати. Я її взяв за руки, виволік на вулицю, далі сталося найгірше ", - ділиться чоловік.

Алкоголь на вечірці неповнолітніх дійсно був, - підтвердила співробітниця сауни. Так звана "слабоалкоголка". Однак п'яним, зокрема потерпілого, лікар не назвав. Його більше вразила глибина рани.

"Рана була на всю глибину, повністю пошкоджені м'язи обличчя. Може алкоголь і був, але коли зашивали, запаху я не чув", - говорить Василь Залевський, хірург - стоматолог.

У Кирила попереду ще одна операція. А Віталія Пересунька заарештували на два місяці без права внести заставу. Йому інкримінують замах на життя, за таке загрожує від семи до п'ятнадцяти років в'язниці.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", чоловік, який побив підлітка в Києві за те, що той під час гри з хлопцями потрапив сніжком в скло його автомобіля, виявився професійним боксером.