RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві затримали жінку, яка викинула новонароджену дочку: фото

Поліція Києва затримала жінку, яка викинула мертве немовля на смітник.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Голосіївському районі столиці, де мати викинула новонародженого. Після цього правоохоронці розпочали слідство і пошуки породіллі.

Відзначають, що до чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що тиждень тому місцева мешканка була вагітна і народила, але дитини у неї немає. На вулицю Фрометівська виїхала слідчо-оперативна група, щоб перевірити вказану інформацію.

"Під час спілкування з працівниками поліції жінка зізналася, що передчасно народила в домашніх умовах. З її слів, дівчинка народилася мертва, і вона винесла пакет з тілом дитини і залишила в зруйнованому будинку. 35-річна киянка показала місце, де немовля виявили правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Для встановлення причини смерті тіло направили на судово-медичну експертизу, а породіллю доставили в управління поліції. З нею спілкуються слідчі, щоб встановити причини такого вчинку.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтею 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Рівненській області розгорівся скандал через смерть немовляти, батьки якого звинувачують в НП медиків.