RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

З'явилися подробиці про замах в Харкові на відомого бандита на прізвисько "Хам"

У понеділок, 11 березня, в Харкові розстріляли відомого бандита на прізвисько "Хам".

Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

Інцидент стався близько 20:50 за адресою Московський проспект, 224. Там двоє невідомих дочекалися на стоянці біля будинку 30-річного чоловіка і випустили в нього кілька куль. Чоловіка госпіталізували у важкому стані з вогнепальним пораненням грудної клітини.

Пізніше стало відомо, що потерпілим виявився кримінальний авторитет на прізвисько "Хам". Він входить до групи Георгія Ісакова, більш відомого як Жора.

"У 2016 році він сам став жертвою замаху: тоді на вулиці Гаршина він отримав серйозне вогнепальне поранення грудної клітини та рук, але вижив (пізніше двох виконавців і замовника заарештували, ними виявилися вихідці з Донецької області). У травні 2018 року Ісаков був затриманий бійцями "Альфа" СБУ за підозрою в зберіганні бойової зброї", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 4 березня в Черкасах біля власної квартири виявили тіло бізнесмена Володимира Сотникова. Пізніше стало відомо, що злочинець - невідомий чоловік 30-35 років, який підбіг до жертви в під'їзді і почав стріляти в голову і груди.