RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Києві через шубу побили журналістку відомого телеканалу: прізвище та цікаві подробиці

13 березня в Солом'янському районі Києва невідомий побив редактора телеканалу NewsOne Ірину Харченко за те, що вона була одягнена в шубу.

Про це повідомляють "Вести" з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

"13 березня, о 09:05, в чергову частину Солом'янського управління поліції по спецлінії 102 надійшла заява від Харченко Ірини Олександрівни про те, що на вулиці Польова, 21, невідомий чоловік наніс їй тілесні ушкодження", - повідомив співрозмовник.

Потерпіла розповіла, що на неї напали вранці, коли вона йшла на роботу. Невідомий чоловік двічі вдарив жінку кулаком в обличчя. Б'ючи жінку, він закричав: "Ходиш тут в дорогій шубі, коли всі голодують".

Поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився безробітний місцевий житель Петро Постринський, 1965 року народження. Чоловік розповів, що його обурив дорогий одяг незнайомки. Про те, що вона є журналістом нападник не знав.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Нападнику загрожує 5 років в'язниці.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 6 березня під час зйомок у селищі Чабани Київської області напали на знімальну групу програми "Схеми: корупція в деталях" у складі журналістки Катерини Каплюк і оператора Бориса Троценко.