RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Києві відомий бізнесмен влаштував дебош, вихваляючись зв'язками з депутатами: фото

У Києві екс-директор асоціації зовнішньої реклами Києва Максим Чаленко влаштував п'яний дебош у себе вдома.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

Інцидент стався в середу, 13 березня, близько 22:30. На лінію поліції звернулася дружина Чаленко, яка розповіла, що її чоловік прийшов додому в дуже п'яному вигляді.

Як виявилося, до того як зайти додому, він напав на парковці на сусідку, погрожував їй фізичною розправою і сказав, що спалить її машину через те, що вона запаркувати на його місці.

Також він і вдома продовжив свої напади агресії по відношенню до членів сім'ї. Чаленко почав бити дружину на очах двох дітей 10 і 5 років. Коли жінка відбивалася від п'яного агресора - подряпала йому ніс, що ще більше розлютило п'яницю. Тоді, "глава сімейства" на очах у дітей викинув з вікна 12 поверху собаку, яка майже відразу загинула.

По приїзду правоохоронців Чаленко почав їм погрожувати звільненням, прикриваючись впливовими зв'язками з депутатами.

За словами жінки, вона і раніше ставала жертвою сімейного насильства, проте, всі її заяви в поліцію Оболонського району ніяких результатів не дали.

У поліції встановили, що агресивний чоловік був директором асоціації зовнішньої реклами Києва. Також відомо, що з серпня минулого року він перебуває під слідством за те, що намагався дати хабар начальнику Управління реклами КМДА.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві таксист погрожував чоловікові розправою шаблею.