RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Соцмережі розгнівала НП з дитиною в харківській поліклініці: фото

У мережі мама розповіла про небезпечний інцидент з її дитиною в харківській поліклініці, що обурило інших користувачів.

Про це повідомляють в групі "Харків City" в Facebook.

Надзвичайна подія сталася 1 квітня, коли жінка з двома дітьми повела старшу дитину в Харківську стоматологічну поліклініку №3, яка знаходиться за адресою проспект Петра Григоренка, 9/1. Вона написала в інтернеті, що відвела дитину на рентген за направленням лікаря.

"До кабінету рентгена дитину завела здоровою, не рахуючи хворого зуба, а вивела всю в сльозах, перелякану і з забоєм лівої руки та гемартрозом ліктьового суглоба. У них обірвався рентген апарат!!!! І впав на руку дитині, що сиділа в кріслі!!! Працівник рентгена почала викидати мені 20 гривень, заплачені мною за плівку, і бігти з кабінету за керівництвом. Я сама особисто викликала швидку і поліцію. Співробітники навіть не вибачилися, не поцікавилися як себе почуває дитина, почали кружляти навколо свого апарату, зі словами: "Це таке у нас вперше!!!"", - написала обурена мати.

Жінка наголосила, що медиків не хвилював фізичний і моральний стан постраждалої дитини. Також від всього, що відбувалося перелякався і молодший її дитина, яка почала плакати. За словами матері, вона не знає, як після того, що сталося її діти зможуть відвідувати медустанови.

"На даний момент дитина не вийшла в школу після канікул, не відвідує гуртки, я сиджу вдома, втрачаю дохід, який могла б принести в сім'ю, не знаю як дитина буде відновлюватися після цього удару, так як все таки суглоб!!!", - зазначила мама.

Користувачів мережі також обурила ця історія і вони написали свою думку в коментарях.

Нагадаємо, в місті Біла Церква на Київщині сталася надзвичайна подія з маленьким хлопчиком. Мама вночі викликала рятувальників, так як її син застряг між батареєю.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли чергу в одну з поліклінік в окупованій Російською Федерацією Євпаторії.