RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Києвом затримали величезну банду озброєних тітушек: фото

У суботу, 13 квітня, правоохоронці затримала банду людей, які намагалися захопити землі і зняти з посади голову сільської ради в Київській області.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в селі Вільшанська Новоселиця в Васильківському районі. На лінію 102 надійшов дзвінок з інформацією про те, що велика група невідомих і агресивно налаштованих людей зібралася біля адміністративної будівлі "Новоселицька". З документами, які викликають сумніви в їхньому законному походженні, вони намагалися захопити аграрне підприємство.

На місце прибула патрульна поліція і затримала 50 осіб, одягнених в балаклави і в камуфляжній формі. До сільради стягнули склад місцевої поліції і бійців-миротворців, які забезпечують охорону громадського порядку на місці конфлікту.

"За фактом неправомірних дій групи осіб відкриті три кримінальних провадження за ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут , використання підроблених документів) та за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Зараз співробітники поліції в сусідньому населеному пункті проводять обшуки за місцем тимчасового проживання групи осіб-правопорушників. Тривають слідчі дії.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі нагадали відео з мітингом в Луганську в 2014 році в день народження відомого українського поета і письменника Тараса Шевченка, коли ТІТУШКИ били і топтали дітей.