RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

На Волині дві школярки влаштували жорстоку бійку: опубліковано відео

На Волині на шкільному дворі після уроків побилися дві учениці, а однолітки-очевидці знімали конфлікт на відео.

Про це повідомляє ТСН.

Конфлікт стався між двома дівчатками-підлітками, який переріс в бійку. Вона сталася на очах у однолітків, які з боку спостерігали за тим, що відбувається і знімали дійство на телефон.

На відео, яке зняли хлопці, видно, як дівчата тягають одна одну за волосся, потім б'ються ногами. Коли 12-річна школярка падає, то 15-річна починає бити її кулаками. Поки одні знімали все на телефони, десятикласник Тарас з приятелями взявся рознімати школярок.

Подруга однієї з дівчат виклала відео в мережу і під ним залишила повідомлення: "Ти виграла, моє ж ти золотко". Школярка, яку кинули об асфальт, переможеною себе теж не вважає. "Думаю, я гідна перемоги. Вона мене тільки в діхавку вдарила. Моє обличчя ціле", - написала вона у себе на сторінці в соцмережі.

Чому між дівчатами сталася бійка, школярі озвучують різні версії. "Спочатку говорили, що через хлопця, оскільки вони були кращими подругами. Потім виявилося, що дівчата билися через те, що одна обзивала іншу непристойними словами", - розповідає школяр Вербковської школи Тарас Горькавий.

"У школах про обох дівчат розповідають тільки хороше. Мовляв, дівчата комунікабельні, активні в шкільному житті, мають багато друзів. Кажуть, що обидві дівчини з благополучних сімей. Крім того, школярки давно дружать і разом ходять в танцювальний гурток", - йдеться в повідомленні.

Після інциденту в школах провели збори. Батьки обох учениць від коментарів відмовилися, але заявили, що претензій не мають. У поліцію жодна з родин не звернулася. Натомість керівники шкіл під враженням від відео заяви туди написали.

"Обов'язково поспілкуємося з батьками і дітьми. Буде прийняте законне рішення, винності особи згідно розгляду будуть притягнуті до відповідальності", - сказала інспектор поліції Тетяна Козій.

Як повідомляв "Апостроф", в селі Вишеньки, Київської області, дівчинку з 9 класу побила інша школярка: її друзі знімали це на відео.