RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Під Львовом троє підлітків влаштували знайомому болісну страту через гроші

У Львівській області троє злочинців до смерті побили свого знайомого через грошовий борг.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Фотографії тіла загиблого один із зловмисників оприлюднив у соціальній мережі. Інформацію про те, що знімки, що доводять можливий факт вбивства людини розмістили в інтернеті, передали в правоохоронні органи 24 квітня.

При проведенні перевірки це підтвердилося - тіло юнака без ознак життя з численними тілесними ушкодженнями поліцейські виявили закопаним на території одного з домогосподарств в місті Жовква. Особа загиблого встановлена - їм виявився сімнадцятирічний житель одного із сіл району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Також встановлено, що в ніч з 12 на 13 квітня в підвалі одного з житлових будинків в місті Жовква хлопця жорстоко побили троє його знайомих - двоє місцевих жителів віком п'ятнадцять і сімнадцять років і сімнадцятирічний житель одного з сіл Жовківського району. Побачивши, що побитий не подає ознак життя, зловмисники винесли тіло з підвалу, занесли в будинок і закопали. При цьому вони сфотографували тіло загиблого і надалі один з товаришів оприлюднив ці фото в соціальній мережі.

Правоохоронці опитали неповнолітніх в присутності батьків і психолога - за їхніми словами, вони побили свого знайомого тому, що він заборгував їм гроші - дванадцять тисяч гривень і не міг повернути борг.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, незабаром суд обере для них запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв "Апостроф", російське місто Березовський в Свердловській області шокувало звіряче вбивство, вчинене підлітками.