RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Оприлюднено страшні подробиці смерті відомого українського мецената

Поліція встановила, що відомий меценат і адвокат Михайло Петрів, який загинув 27 травня у себе в будинку в Івано-Франківській області, скоїв вбивство і суїцид.

Про це повідомляє Національна асоціація адвокатів України в Facebook.

Як стало відомо слідству, 54-річний Петрів посварився зі своєю дружиною, внаслідок цього він вистрілив в неї з рушниці. Жінка загинула на місці від поранення, а правоохоронці знайшли її тіло на другому поверсі приватного будинку. Далі чоловік підпалив одну з кімнат будинку і наклав на себе руки. Його тіло виявили на першому поверсі маєтку.

Відзначають, що біля тіла господаря знайшли обріз мисливської гладкоствольної рушниці і газовий пістолет. Також в будинку поліцейські виявили і вилучили передсмертну записку, в якій чоловік просить вибачення у рідних за скоєне.

За фактами умисного вбивства за частиною 1 статті 115 та через незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами за частиною 1 статті 263 відкрито кримінальне провадження. Співробітниками поліції проводиться перевірка.

Як повідомляв "Апостроф", 27 травня в місті Коломия Івано-Франківської області знайшли мертвими місцевого мецената Михайла Петріва разом з його дружиною.