RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Глава Нацполіціі зробив гучну заяву щодо резонансного вбивства копами дитини: відео

3 червня голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що керівник поліції в Київській області Дмитро Ценов подав у відставку після вбивства 5-річного Кирила працівниками правоохоронних органів.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Весь особовий склад поліції приносить співчуття у зв'язку зі смертю Кирила. Ми розуміємо, що це величезне горе для батьків. Ми всі батьки. Зараз було прийняте мною рішення і погоджене з міністром, з огляду на те, що генерал Ценов годину назад звернувся до мене з рапортом про відставку, воно було погоджене і буде прийняте таке кадрове мною рішення через 10 хвилин", - заявив Князєв.

У свою чергу, Дмитро Ценов зазначив, що він несе відповідальність за своїх підлеглих як керівник поліції області, тому подає рапорт про відставку і просить перевести його в найгарячішу точку на Донбасі.

"Перш за все хочу висловити співчуття у зв'язку з втратою батьками сина. Як керівник поліції Київської області я несу відповідальність за дії моїх підлеглих. Я написав рапорт про моє звільнення і прошу главу Нацполіції відправити мене в найгарячішу точку нашої держави, в ООС", - підкреслив Ценов.

Як повідомляв "Апостроф", увечері 3 червня під будівлею Міністерства внутрішніх справ в Києві зібралися обурені активісти з вимогою покарати поліцейських, які підозрюються у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому.

Нагадаємо, у відділі комунікації поліції Київської області заявили, що з двох поліцейських, підозрюваних у вбивстві п'ятирічного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому, стріляв тільки один.