RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Бангладеш пропала група українських туристів: дипломати розкрили деталі

Шістьох українців разом з кількома громадянами Румунії та Болгарії затримали в Бангладеш, посольство України звернулося в МЗС країни з проханням надати пояснення.

Про це з посиланням на заступника директора департаменту консульської служби Василя Кирилича повідомляє "Українська правда".

Як зазначається, 29 травня шість друзів-спортсменів з Бердичева у віці від 18 до 45 років відправилися в туристичну поїздку в Бангладеш. В останній раз родичі спілкувалися з ними по телефону 31 травня. З першого червня і до цих пір зв'язатися з ними не вдавалося.

Пізніше стало відомо, що українці разом з кількома громадянами Румунії та Болгарії були затримані поліцією Бангладеш, їм інкримінують пограбування банкомату в складі ОЗГ і опір представникам місцевої поліції під час затримання.

За словами заступника голови Адміністрації президента Кирила Тимошенко, в Бангладеш вилітає консульська група для з'ясування ситуації та надання необхідної допомоги громадянам України.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф" 5 червня кількасот туристів з України летіли на турецький курорт Мармаріс, проте через технічні проблем приземлилися в аеропорту Анталії.