RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Києвом школяр підстрелив брата з гвинтівки: опубліковано фото

У Київській області хлопчик прострелив ногу своєму двоюрідному брату.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Баришівському районі. На лінію правоохоронців інформація про нього надійшла приблизно о 22:00 від лікаря Переяслав-Хмельницької районної лікарні. На місце виїхала слідчо-оперативна група.

Як з'ясувалося, 14-річний підліток за відсутності свого дядька взяв у нього в одній з кімнат пневматичну гвинтівку і вирішив розважитися.

Хлопець почав стріляти по стовпчику, який стояв на вулиці біля будинку, однак промахнувся і випадково потрапив в ногу свого 13-річного брата. Останній живе по сусідству і просто прогулювався.

Дитині була надана медична допомога, його доставили в лікарню з кульовим пораненням нижньої лівої гомілки. Потерпілий відмовився від претензій, але у служби ювенальної превенції з'явилися питання до батьків по догляду за дитиною, який взяв гвинтівку. Його дядько мав більш відповідально поставитися до того, щоб заховати рушницю подалі від очей дитини.

Як повідомляв "Апостроф", в Миколаєві, біля будівлі "Космос Плаза", поруч з Ленінським районним судом, розстріляли чоловіка і жінку. Як з'ясувалося, вбивця був винен їм велику суму грошей.