RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Під Харковом сталася небезпечна НП на пошті: опубліковано відео

У п'ятницю, 23 серпня, в Харківській області чоловік влаштував стрілянину в будівлі пошти.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався приблизно о 16:00 в місті Зміїв на пошті по вулиці Залізничній. 25-річний хлопець і його 26-річний товариш прийшли в поштову організацію для отримання посилки. Чоловіки зайшли на заборонену для відвідувачів зону, на що працівники установи зробили зауваження і попросили покинути зазначену територію. Однак чоловіки не відреагували на зауваження, а один з них почав використовувати ненормативну лексику на адресу працівників.

Водій пошти намагався залагодити конфлікт, але 25-річний зловмисник почав погрожувати йому фізичною розправою, після чого дістав зі своєї посилки стартовий пістолет для подачі звукового сигналу і направив в голову співробітника пошти. Потім порушник один раз вистрілив в повітря і зник.

На виклик прибули поліцейські, які відразу розшукали чоловіка. Він знаходився біля гуртожитку, де і проживає. Правоохоронця вилучили у нього речові докази.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає термін від 3 до 7 років позбавлення волі. В даний час правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Досудове слідство триває.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на Троєщині чоловік влаштував стрілянину з бойової зброї і погрожував людям.