RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​Залишається місяць-два: в справі про смертельну ДТП з Зайцевою стався новий поворот

Сергій Перепелиця, адвокат засудженого за ДТП в Харкові Геннадія Дронова заявив, що 10 років в'язниці для його підзахисного - несправедливий вирок, тому він буде через місяць-два подавати нову скаргу для оскарження рішення суду.

Про це повідомляє ресурс KHARKIV Today.

Правозахисник також сказав, що буде оскаржувати рішення Харківського апеляційного суду, який залишив у силі рішення Київського районного суду Харкова.

"В принципі, рішення Апеляційного суду схоже з рішенням суду першої інстанції. На мою думку, суд повинен був надати оцінку доказам, але я цієї оцінки не бачу. Не бачу, щоб оцінили ті відмінності, які є в експертизі, всі ті порушення, про які я говорив в апеляційній скарзі. Вважаю, що процес був не об'єктивний і не повний. Я заявляв клопотання про дослідження доказів, але мені відмовили", - розповів Перепелиця.

За його словами, касаційну скаргу він планує підготувати за місяць-два. Згідно із законом подати касацію можна через три місяці з моменту, коли апеляційний суд оприлюднив своє рішення. У Верховному суді захист Дронова як і раніше планує домагатися виправдувального вироку.

Як повідомляв "Апостроф", журналістка Тетяна Доцяк заявила, що л юди, які робили все, щоб винуватці смертельного ДТП на вулиці Сумській в Харкові Геннадій Дронов і Олена Зайцева не отримали заслужені тюремні терміни, повинні бути покарані.