RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Фінляндії попрощалися з українкою, яка загинула в страшній різанині: відео

У місті Куопіо (Фінляндія) попрощалися з 23-річною українкою, яка загинула в результаті кривавої різанини в торговому центрі - в пам'ять про загиблу до місця трагедії несуть квіти і листівки з написами "Пам'ятаємо" і "Пробач".

Про це повідомляє ТСН.

Трагедія сталася в коледжі, який працював у бізнес-центрі: там було організовано навчання студентів напряму "бізнес". Під час звичайного навчального дня хлопець Йоел Отто Аукусті Мартін витягнув шаблю, почалася різанина.

За словами знайомих загиблої, нападник, ймовірно, хотів убити саме українку, хоча мотиви свої не називає. У місті наполегливо ходять чутки, що вчинок нападника - невпевненого в собі хлопця, який все дитинство страждав від цькування - був спрямований особисто проти неї.

"Вона була яскрава дівчина, складно було не помітити. Можливо, він був закоханий без відповіді", - припустив друг жертви нападу Олександр Ішаков.

Загиблу українку звали Анна, їй було 23 роки, вона випускниця Харківського національного університету імені Каразіна. У коледжі дівчина вчилася з весни, у неї був чоловік родом з Естонії.

Відзначається, що нападника зупинила тільки куля копів, зараз він у лікарні. Його звинувачують у вбивстві і дев'яти замахах на життя.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в столиці Німеччини - Берліні - знайшли вбитою 25-річну українку з Чернівецької області Наталію Михайлюк.