RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії люди вийшли на вулиці, вимагаючи лінчувати вбивцю 9-річної дівчинки: фото і відео

У ніч на 11 жовтня в російському місті Саратов люди хотіли вчинити самосуд над вбивцею 9-річної дівчинки.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Комсомольская правда".

9-річна Ліза Кисельова пропала в місті 10 жовтня, а до пошуків приєдналися волонтери і просто небайдужі громадяни. Сотні людей шукали дівчинку і прийшли до гаражів, неподалік від місцевої школи. Там виявили загороджений та відкритий гараж, де припустили, що знайшли її тіло.

До місця під'їхала машина правоохоронців, а люди накинулися на неї, здогадуючись, що в салоні знаходиться затриманий. Поліцейським довелося застосувати сльозогінний газ, щоб заспокоїти спраглих до помсти. Люди стали закидувати автомобіль камінням. Проте, затриманого натовпу роздобути не вдалося.

Тим часом поліція не давала ніякої інформації. Деякі суперечливі дані лише публікували в пабліку в соцмережах. Це не стало перешкодою для поширення самих різних чуток серед тисяч людей.

Вже ближче до ранку 11 жовтня заступник голови уряду Саратовської області Роман Бусаргін підтвердив загибель дитини. Але громадяни, поки інформація була невідома, всю ніч продовжували підходити до гаражів. Вони вимагали, щоб до них вийшли керівники поліції і розповіли що відбувається, і де зараз підозрюваний.

Відзначають, що в місті посилено режим роботи поліції. Місцеві жителі зібралися біля будівлі правоохоронних органів і вимагають видати їм для самосуду Михайла Туватіна, який зізнався у вбивстві дев'ятирічної Лізи Кисельової. До відділу поліції Кіровського району Саратова стягнули додаткові сили від сусідніх відділів.

Соцмережі підірвалися коментарями, повними злості та болю.

"Все місто не спало і ось - біль і розчарування... Зниклу дівчинку знайшли загиблою. Співчуття рідним. Прохання правоохоронцям - за максимальною суворістю закону покарати вбивцю", - написав у мережі депутат Держдуми від Саратовської області Микола Панков.

Як повідомляв "Апостроф", 21 червня в смт Іванівка Одеської області сотні людей прийшли провести в останній шлях жорстоко вбиту 11-річну Дашу Лук'яненко, тіло якої знайшли у вигрібній ямі.