RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Хто влаштував бійню біля будівлі ФСБ в Москві: нове фото і розповідь мами стрілка

Мати стрільця, який відкрив вогонь по співробітниках ФСБ в Москві 19 грудня, розповіла, що її син довго час працював в охоронних підприємствах, але звільнився кілька місяців тому.

За даними російської преси, Євген Маноров раніше служив в армії. Раніше він займався боксом, а стріляниною захоплювався останні років 3-4.

"У нього був колега, Паша. Це він мені зараз сказав, що Женя давно звільнився. Він зазвичай вранці йшов, говорив: "Мені на супровід". У мене душа якось затремтіла ввечері - щось трапилося, що він додому не приїхав. і я знайшла номер Паші. Він добре знав англійську, тому Паша сказав можуть і запропонувати кудись на прийом з'їздити який-небудь, на супровід кого-то, поза штатом. Йому за це гроші платять", - сказала вона.

Також жінка розповіла, що син пив таблетки від варикозу.

"Я помічала, що у нього якесь збудження було останнім часом. Не палив і не пив взагалі. Навіть чай і каву не пив. Пив тільки чай з лимоном, заварену шипшину і журавлину від нирок. У нього не було вільного часу - у нього робота і хобі", - зазначила вона.

Нагадаємо, що в інтернеті опублікували фотографію чоловіка, який атакував будівлю ФСБ в Москві, де в перестрілці загинули люди.