RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Врадіївка-2": в поліції відреагували на "вогненний" бунт під Херсоном через вбивство чоловіка

Правоохоронці заявили, що вбивство 26-річного чоловіка, через розслідування якого жителі міста Каховка влаштували мітинг, було проведено дуже ретельно.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Нагадаємо, громадяни вийшли на акцію протесту під будівлю поліції. Вони вимагали справедливого розслідування справи про вбивство 1 січня чоловіка, який прийшов до колишньої дружини і дитини.

"Дана подія набула для міста певний резонанс. Адже підозрюваний в умисному вбивстві на момент скоєння злочину проводив свято в одній компанії з працівником районного відділу поліції. Тому сторона потерпілого вважає, що поліція буде намагатися розслідувати даний злочин не належним чином", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника поліції Херсонській області Олександр Прокудіна, подія знаходиться на його особистому контролі. Зараз всі матеріали кримінального провадження передані в слідче управління обласного главку поліції для проведення неупередженого та всебічного розслідування. У разі доведення причетності працівника Каховського відділу поліції до скоєння злочину він понесе найсуворішу відповідальність, передбачену чинним законодавством.

"У той же час глава обласної поліції звертається до користувачів соціальних мереж з проханням утриматися від несправедливих висловлювань і коментарів на адресу поліції. Олександр Прокудін запевняє, що досудове розслідування проводиться належним чином, всі дії поліції знаходяться під процесуальним наглядом прокуратури", - підкреслили в прес-службі.

Як повідомляв "Апостроф", родичі загиблого в Прилуках Дениса Чаленка кілька разів виходили на мітинг під будівлю поліції, звинувачуючи її в нечесному розслідуванні.