RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Чернівцях батько облив бензином і підпалив власну дочку: моторошні деталі і відео з постраждалою

У Чернівцях нетверезий чоловік облив бензином і підпалив 16-річну дочку за те, що вона втрутилася в його суперечку з дружиною і заступилася за свою матір. Від смерті дівчину врятував старший брат.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "ТСН".

На даний момент дівчинка перебуває в лікарні з глибокими опіками обличчя, шиї та лівої руки. Як їх отримала, дівчина вважає за краще не згадувати: "Трошки неприємно".

Інцидент стався 7 січня, мати прийшла з роботи ввечері, вдома була Аня, брат і молодша сестра. Батько спав в кімнаті - весь день він святкував прийдешнє Різдво з сусідом. Чоловік прокинувся дуже агресивним, між ним і жінкою почалася сварка.

"Він мене хотів вдарити. Анечка з кімнати забігла, і почала за мене заступатися. Старший заскочив і почав їх рознімати", - розповідає мати дівчинки, Наталя Крицька.

Розлючений чоловік вибіг на вулицю і через хвилину забіг назад у будинок з пляшкою бензину в руках.

"Він схватив Аню за руку і з баклажки почав лити по стінах, Ані на обличчя, і так як в печі горів вогонь, то в момент спалахнув вогонь, і так пішло все, Ані на обличчя", - говорить мама дівчинки.

Старший брат почав гасити сестру, мати схопила 6-річну сестричку і вибігла з будинку, що горів. Чоловік мовчки спостерігав.

"На сходах стояв, дивився. Я коли Аньку кинув в сніг, я обертаюся, кричу йому: "Допоможи!" А він каже: "Кому треба, нехай той рятує", - згадує брат постраждалої, Іван Крицький.

Сусіди викликали рятувальників і поліцію. З реанімації Аню вже перевели в опікове відділення, але процес одужання буде довгим.

"Реабілітація буде не менше року, і десь після року треба буде робити лікування косметичного плану", - говорить завідувач опікового відділення Чернівецької лікарні швидкої допомоги Ігор Семенюк.

Батькові Ані, якого затримали через кілька годин після нападу, загрожує довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Кропивницьким чоловік облив бензином і підпалив свою 22-річну дружину.

Також в Запоріжжі невідомий зловмисник, після невдалої спроби підпалити автомобіль, загорівся сам.