RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В "Слузі народу" розповіли, що робитимуть з Гончаруком

Депутати президентської фракції "Слуга народу" поки не впевнені, чи будуть голосувати за можливу відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Про це "Апострофу" повідомили джерела в партії.

Нардепи чекають зборів фракції, на які має прибути президент Володимир Зеленський і глава Офісу президента Андрій Єрмак.

"На даний момент у нас ніхто нічого не розуміє. Всі бачать, що Гончарука "вибивають", але це абсолютно нічого не означає. Увечері до нас приїде Єрмак і Зеленський. Якщо він скаже, що Гончарука треба звільнити, то за це проголосують. Але , чесно кажучи, в цьому є серйозні сумніви", - говорить один з представників "Слуги народу".

Як зазначається, проти Гончарука діють представники різних груп впливу в парламенті.

"Гончарука збиває не тільки група Коломойського, але і команда Ахметова, яка хотіла б поставити Дениса Шмигаля. Методи використовуються ті ж, що і коли збивали Арсенія Яценюка в 2016 році. Зараз, як тоді різні групи впливу "накачували" інформаційний простір різними чутками , 99% яких виявилася неправдою. Для повного щастя їм не вистачає свого Барни, який би виніс прем'єра з трибуни. Але їм цілком може стати або Дубинський, або Бужанський", - говорять в "Слузі народу".

Як повідомлялося, раніше з'явилися нові деталі скликання позачергового засідання Ради, яке відбудеться в середу, 4 березня, де можуть розглянути питання обрання нового прем'єр-міністра.

Детальніше про те, хто проходить кастинг на місце Гончарука і у кого найкращі шанси зайняти крісло прем'єр-міністра, читайте в матеріалі "Апострофа": Досвідчений тато замість недбайливого сина: хто стане прем'єр-міністром України замість Гончарука.