RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Чи є нові випадки захворювання коронавірусом в Україні: в МОЗ зробили важливу заяву

Станом на 12 березня в Україні не підтвердили всі підозри на зараження коронавірусом, за винятком одного. Всього з початку року було отримано 46 підозр на зараження, 45 з них виявилися негативними.

Про це пише Центр громадського здоров'я України в Facebook.

"З початку року станом на 11:00 12 березня Центром громадського здоров'я України отримано 46 підозр на COVID-19. Зараз зразки досліджені: 1 підтверджений (3 березня) і 45 негативних", - зазначають у відомстві.

При цьому головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на прес-конференції 12 березня заявив, що в Україні може бути другий заражений коронавірусом. У чоловіка, який повернувся з Польщі, діагностували пневмонію.

"Це людина похилого віку, група ризику. Це нова підозра, яка є, найбільш свіжою. І найбільш ймовірно, що це буде випадок коронавірусної хвороби", - зазначив він.

Як відомо, єдиний випадок зараження підтвердили в Україні 3 березня у жителя Чернівців, який повернувся з Італії.

Станом на ранок четверга, 12 березня, кількість хворих в результаті пандемії коронавірусу COVID-19 за добу збільшилася на 8 тисяч осіб і склала 126 тисяч осіб, від ускладнень вірусу померли вже більше 4900 пацієнтів.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 11 березня, ВООЗ оголосила про пандемію коронавірусу COVID-19 і назвала дві головні проблеми.