RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Різке зростання померлих і перевірка уряду на коронавірус: що зараз відбувається в Іспанії

В Іспанії за добу число жертв коронавірусу зросла майже в два рази: з 48 до 84. У країні в терміновому порядку вводять обмежувальні заходи, спрямовані на нерозповсюдження смертельного вірусу.

Як повідомило Міністерство охорони здоров'я країни, в країні зареєстровано 2968 підтверджених випадків коронавируса. 189 людей зуміли одужати.

Іспанія в даний момент займає третє місце в Європі по кількості хворих з COVID-19 після Італії та Франції.

У ряді регіонів закрили навчальні заклади, а в Мадриді і зовсім просять людей не залишати свої будинки. Також була призупинена національна першість з футболу.

12 березня коронавірус виявили у міністра з питань рівності, після чого було прийнято відправити на перевірку на COVID-19 весь уряд Іспанії. В даний момент чиновниця в хорошому стані. Очікується, що результати тестів інших членів уряду стануть відомі до кінця четверга, 12 березня.

У свою чергу Китай запропонував уряду Іспанії допомогу в боротьбі з вірусом. Китайська сторона може передати іспанцям необхідне медичне обладнання.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба попросив українців на час відмовитися від туристичних поїздок в країни, які опинилися вражені новим коронавірусом Covid-19.