RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Коронавірус в Радомишлі: з'явилися нові дані про здоров'я жінки і джерело зараження

Хвора коронавірусом жінка з Радомишля Житомирської області підключена до апарату штучної вентиляції легенів, вона знаходиться у важкому стані.

Таку заяву зробили чиновники Житомирської облдержадміністрації.

За словами чиновників, жінка пізно звернулася до лікарів за допомогою. При цьому було вирішено, що в Житомир її перевозити не планують, а лікуватимуть в Радомишлі.

Також з'явилася інформація про те, що перші симптоми у хворої з'явилися 3 березня після відвідування музею української домашньої ікони в замку-музеї "Радомисль" Ольги Богомолець, де вона цілувала ікони. Про це повідомили два незалежних джерела видання "Депо".

"За півтора тижні до візиту хворої в музей в ньому музеї була група туристів з Італії. Вони так само цілували там ікони. Хтось із цієї групи, можливо, і заніс коронавірус в Радомишль. І небезпека дуже велика, оскільки через п'ять днів після появи симптомів захворювання ця жінка була в церкві Радомишля. І там цілувала ікони", - говорить співробітник Житомирської ОДА.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні розгорівся скандал через прибуття в київський аеропорт увечері 12 березня літака з пасажирами з Італії. Пізніше МОЗ провело експрес-тести у трьох осіб і заявило, що у них коронавірус невиявлений.