RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гігантські черги і бездіяльність поліції: свіжі фото і відео транспортного "пекла" в Києві

20 березня ситуація з рухом громадського транспорту в Києві не змінилася: тут як і раніше збираються величезні черги пасажирів, а поліцейські ніяк не карають водіїв за порушення режиму перевезення громадян.

Як пише в Facebook Євген Карлівський, в місті діється справжній транспортний апокаліпсис.

За його словами, рано вранці зібралася величезна черга біля станції метро Чернігівської на автобусній зупинці. Тут присутня велика кількість бійців Нацгвардії і поліцейських, які проводять "роз'яснювальні роботи".

"Сьогодні збільшили кількість представників Національної гвардії і Національної поліції, замість того, щоб збільшити кількість одиниць життєво важливого 118 автобуса", - пише він.

За його словами, чергу на автобус особисто формують представники Нацгвардії і поліції. Всього на маршрут вийшло 5 одиниць транспорту.

При цьому, як пише киянин, маршрутні таксі їздять забиті битком, а поліція ніяк не реагує.

"Тим часом, 118 проїхав лише один і пустили туди 20 людей. Виборчий принцип - помилковий шлях, що породжує соціальну несправедливість", - зазначив він.

Станом на 8:00 черга на 118 автобус досягла дороги, а за годину тут проїхало тільки два автобуси. Через 15 хвилин прибув і третій автобус, в який пустили 20 осіб.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів допускає можливість продовження карантину до кінця квітня.