RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Під Львовом іноземець влаштував криваві розбірки: фото і дані про вбивцю

У ніч на п'ятницю, 22 травня, в місті Винники Львівської області чоловік привіз до лікарні поранену людину, поліцейські, які стали свідками цього, допомогли доставити його в медзаклад, однак медики змогли лише констатувати смерть пораненого.

Про це повідомляє поліція області.

"Правоохоронці встановили особу загиблого - ним виявився 33-річний іноземець. Також встановлено, що в лікарню його доставив родич, на рік старший громадянин тієї ж країни, який проживає в Винниках", - йдеться в повідомленні.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Родича загиблого, причетної до скоєння злочину, поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України, незабаром суд обере для нього запобіжний захід.

За даними "Варта 1", автомобіль, на якому підозрюваний доставив пораненого в лікарню - на польській реєстрації.

Як повідомляв "Апостроф", в Житомирській області біля села Новоселиця в ніч на п'ятницю, 22 травня сталася трагедія. На березі ставка його орендар з рушниці застрелив сімох чоловіків. Одній людині вдалося втекти в ліс і викликати в селі поліцію.