RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Ще одна жертва і дружина-свідок: спливли нові подробиці про копів-нелюдів з Кагарлика

У справі поліцейських з Кагарлицького відділу поліції, яких підозрюють в зґвалтуванні і тортурах жінки, встановлений ще один епізод, пов'язаний з вибиванням свідчень і перевищенням службових повноважень.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ" з посиланням на власні джерела.

Відзначається, що йдеться про чоловіка, до якого незаконно проникли в житло, вилучили майно, доставили у відділення, застосовували незаконні методи, вимагаючи зізнатися в скоєнні злочинів.

Разом з тим дружина одного з підозрюваних, Сергія Сулими, стверджує, що її чоловік, нібито не ґвалтував дівчину. Про це вона написала в коментарях під постом про їхнє весілля на сторінці свого чоловіка в Facebook, стверджуючи, що "бачила все на власні очі".

"Я знаю правду ... Я бачила дівчину на власні очі. Якщо це була б правда, я б не захищала чоловіка. Я розголошувати нічого не буду ... Знаю точно і бачила тих людей, які вони! Я буду стояти на своєму. якби це все було так, не сміла б захищати свою сім'ю, а тим більше чоловіка, який такого не робив! ", - написала дружина підозрюваного.

Як повідомляв "Апостроф", жертва копів в Кагарлику 26-річна Неля, яку викликали в якості свідка у справі про крадіжку і познущалися над нею, виховує 4-річну дитину з інвалідністю.