RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В Одесі "спортсмени" влаштували криваві розбірки зі стріляниною: фото і дані про бандитів

У вівторок, 16 червня, в Одесі на Французькому бульварі сталася стрілянина - за попередньою інформацією збройні розбірки влаштували два бандитських угруповання. В ході з'ясування відносин ножове поранення отримав чоловік.

Про це повідомили в Telegram-каналі Одеса INFO.

Стрілянина сталася біля ресторану "Три баранчика", там очевидці чули постріли з травматичної зброї. В ході перестрілки постраждав приїжджий з Дніпра азербайджанець - його порізали ножем і відібрали золотий ланцюг, нападником був також азербайджанець.

Поліція ввела план "Перехоплення". Розшукується автомобіль "Тойота Ланд Крузер" чорного кольору з держномерами ВН 0101КА і автомобіль БМВ 3-ї серії, купе, без номерів.

Пізніше стало відомо, що сутички сталися між одеським підприємцем, який працює в сфері IT-технологій, і членами ОЗУ Джавіда Ізмайлова - колишнього кікбоксера, який нині перебуває в розшуку.

Ізмайлов нав'язував бізнесменові свій «дах» (вимагав платити данину). Підприємець звернувся за допомогою до знайомих з Києва, які послали до Одеси групу підтримки зі «спортсменів».

В ході бійки одному з киян вдарили ножем в бік, проте від госпіталізації чоловік відмовився.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 29 травня, в Броварах місцевих жителів налякала стрілянина на вулиці Олімпійської, яку влаштували десятки молодих людей . Інцидент стався в стилі 90-х років - озброєні люди напали на місце стоянки одного з маршруток. Пізніше стало відомо, що таким чином між собою воюють перевізники.