RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Пішов на підвищення: гучний секс-скандал в ЗСУ отримав несподіване продовження

Незважаючи на секс-скандал, який вибухнув в 2019 році у військовій частині в Хмельницькій області, його головний фігурант - полковник Збройних сил України Віктор Іванів - отримав підвищення і працює в Міноборони.

Про це пише "Обозреватель".

Самого командира досі не покарано, а його жертва, в домаганнях до якої підозрюють Іваніва, Валерія Сікал, спочатку перевелася в іншу частину, а потім і зовсім звільнилася з армії. Справа в тому, що у дівчини - великі проблеми з хребтом через те, що командир свого часу намагаючись помститися дівчині за відмову виконувати його забаганки інтимного характеру, не відпустив на лікування.

"У Валерії серйозні проблеми зі спиною, оскільки Іванів не відпускав її на лікування в госпіталь і замість цього відправляв на важкі роботи", - каже адвокат дівчини.

На даний момент кримінальне провадження, яке було заведено на Іваніва, успішно затягується і може зовсім закритися.

Цікаво, що пізніше з'ясувалося, що полковник знущався і над іншими військовослужбовцями. Так, за словами його колишнього заступника, підполковника Віктора Міщука, Іванів змушував медсестру робити клізми військовим, яких підозрював у алкогольному сп'янінні, знімав на відео, а потім шантажував.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд виніс несподіваний вирок фігурантці гучного секс-скандалу в Росії.