RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Забив молотком і сховався в лісі: в Одесі поліція затримала холоднокровного вбивцю, фото і відео

В Одесі 48-річний раніше судимий чоловік забив до смерті свого 58-річного сусіда. З численними травмами потерпілого доставили до лікарні, але, на жаль, врятувати його життя не вдалося. Зловмисника затримали поліцейські.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Одеські області.

Співробітники Малиновського відділу поліції встановили, що небіжчика побив житель його ж багатоквартирного будинку. Приводом для такої агресивної поведінки нібито стали лайливі слова постраждалого на адресу правопорушника, коли той без попередження увійшов до його житла.

Обурившись тим, що його вигнали, 48-річний зловмисник накинувся на непривітного господаря з кулаками, а потім побіг до себе по молоток. Охолонувши та зрозумівши, що накоїв, зловмисник втік подалі від міста і разом зі знаряддям злочину сховався в лісосмузі. Там його і затримали.

"Правопорушнику, який вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину, повідомили про підозру за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі", - розповів начальник Малиновського відділу поліції Віктор Герасименко.

Нагадаємо, на Донбасі співробітники Служби безпеки України, які залучені до операції Об’єднаних сил, попередили замовне вбивство приватного підприємця та затримали організатора злочину. Вбивство бізнесмена і його сім'ї зловмисник оцінив у 140 тисяч доларів.