RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Росії тигр влаштував "прогулянку" до кафе і викликав паніку на вулиці: відео

На півночі Хабаровського краю біля селища Лідога (РФ) в ніч на 1 грудня до придорожнього кафе прийшов амурський тигр в пошуках їжі. Фахівці кажуть, що він вирішив "поласувати" бродячими собаками біля закладу.

Про це повідомляє видання "Аргументи і Факти. Хабаровськ".

Хижака встиг зняти водій вантажівки, який заїхав в кафе перекусити. В результаті інциденту ніхто не постраждав, собака в передчутті небезпеки зірвалася з ланцюга і втекла, а тигр, перевіривши територію біля кафе, пішов. ⠀

"Біля придорожнього кафе, в 30 кілометрах від селища, часто збираються бездомні собаки, щоб поласувати їжею від далекобійників. І ні для кого не секрет, що собаки є легкою здобиччю для далекосхідного хижака, а схожі спроби нападу тигра на собак відбуваються регулярно. Тому тварина і вийшло так близько до людей ", - розповів начальник відділу збереження об'єктів тваринного світу комітету мисливського господарства мінприроди Хабаровського краю Юрій Ковпак.

Він зазначив, що тигру довелося піти ні з чим - він оглянув порожню собачу будку і повернувся в ліс, більше тварина ніхто не бачив. Тому мисливствознавець не вдалося встановити вік і стать тварини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Алясці (США) літак авіакомпанії Alaska Airlines під час приземлення збив ведмедя. Тварина загинула, а повітряне судно отримало пошкодження.