RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Вінниці знайшли мертвим 24-річного хлопця - йшов з дня народження і зник: фото

У четвер, 22 квітня, у Вінниці знайшли мертвим 24-річного Михайла Зубчука, якого впродовж 12 днів розшукували поліцейські після того, як хлопець зник безвісти.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції у Вінницькій області.

24-річний вінничанин зник в ніч на 11 квітня, повертаючись додому з дня народження приятелів. Його розшукували майже два тижні - оперативники, кінологи, поліцейські та Нацгвардійці продовжували пошуки, прочісували лісопосадки, покинуті будівлі, прибережну зону озера в мікрорайоні Тяжилів і навколишні поля.

22 квітня тіло Михайла знайшли в озері у Тяжилівському мікрорайоні Вінниці. Близько 16.40 год. тіло хлопця дістали з 3-метрової глибини озера рятувальники. Мобільний телефон, гроші та особисті речі були при ньому.

"Під час огляду тіла загиблого з залученням судово-медичного експерта ознак насильницької смерті не виявлено. Судово-медична експертиза встановить причину його смерті", - йдеться в повідомленні.

Додамо, що Михайло був єдиним сином у матері, яка зараз бореться з онкологією.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися "містичні" деталі загибелі 17-річного Івана Мисливого, який зник в Радомишлі Житомирської області.