RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​Страшна аварія з українським автобусом у Польщі – стало відомо про восьму жертву

Число жертв страшної ДТП с українським автобусом неподалік Перемишля у Польщі зросло до восьми, після того як в Україні помер літній чоловік. Він постраждав в аварії, що трапилася у ніч 6 березня за 30 км від кордону з нашою державою.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на речницю Окружної прокуратури у Перемишлі Марту Пентковську.

"Ми отримали інформацію з України про те, що померла восьма особа з цієї аварії. Зараз ми намагаємося підтвердити, чи ця смерть має зв’язок з ДТП", - повідомила Пентковська.

Як стало відомо агентству, мова йде про чоловіка віком близько 60- років із Херсонської області, який отримав у цій аварії важкі травми і упродовж трьох тижнів лікувався у лікарні в Перемишлі. Коли його стан покращився, наприкінці березня його було перевезено спецтранспортом для подальшого лікування в Україну.

Нагадаємо, у середині травня в лікарні Перемишля померла Анастасія Кочеткова з Хмельницького яка стала сьомою жертвою ДТП у Польщі.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 6 березня в Польщі сталася масштабна смертельна ДТП з пасажирським автобусом, що виконував рейс Познань - Херсон. В аварії загинули 5 громадян України, 41 людина отримала травми. Згодом стало відомо про ще одного загиблого внаслідок аварії пасажира.