RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Крим знову накрило потужною зливою з градом: фото і відео повіні

Не встиг південний берег окупованого Криму відійти від нещодавних повеней, як в суботу, 26 червня, знову розбушувалися грози і зливи в Ялті.

Про це поінформував "гідрометцентр" Криму інформагентству "Інтерфакс".

За його словами, очікувався помірний дощ. Однак, судячи з відео деяких очевидців чергового потопу в Ялті, дощ розійшовся досить сильно. За годину по сухим сходинках пішла вода струмком. Крім того, випав град.

Як повідомила "глава" окупаційної адміністрації міста Яніна Павленко у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook, наразі вона збирає оперативний штаб, щоб посилити тонкі місця, де можливі підтоплення через зливи.

Фото: twitter.com/DUST4271448

Користувачі соцмереж викладають відео сильної зливи в Ялті, де вже знову вода піднялася на кілька сантиметрів, затоплюючи вулиці курорту.

Раніше "Апостроф" повідомляв, в Ялті набирає популярність екстремальний туризм, росіяни приїжджають подивитися на наслідки повеней.

Циклон обрушився на окупований Крим 17 червня, "влада" ввела режим НС. Керч, Ялту і міста на сході Криму затопило. Є постраждалі і загиблі. У будинках немає електрики. Все ще є проблеми з водопостачанням. Дощі розмили в курортному місті всі пляжі.