RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Вбивство копа в Чернігові: у керівництва патрульної поліції можуть злетіти погони

На час розслідування вбивства поліцейського Артура Єрохіна в Чернігові, з посад відсторонили начальника патрульної поліції Андрія Думича і двох його заступників.

Про це УНІАН повідомив пресофіцер патрульної поліції Чернігівській області Віталій Копистко.

Він розповів, що співробітникам патрульної поліції кілька годин тому представили виконуючих обов'язки їх керівництва.

Зазначається, що правову оцінку дій або бездіяльності патрульних, які виїжджали на повідомлення про побиття поліцейських в Чернігові, дасть Державне бюро досудових розслідувань.

Порушено провадження у ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України (явне залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані та позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження).

Стало відомо, що в ніч убивства свідки викликали патрульних п'ять разів. Тричі вони приїжджали на виклик, але не змогли запобігти злочину.

Цю інформацію правоохоронці не коментують.

Нагадаємо, трагедія сталася в мікрорайоні Масани в ніч на 2 жовтня. Через конфлікт, який виник між групою молодих людей і двома поліцейськими, перші жорстоко побили правоохоронців. Один з них помер, а другий знаходиться в лікарні у важкому стані. Співробітники поліції перебували у відпустці та були в цивільному одязі.

Раніше ми писали, що в медіа з'явилися коментар одного з фігурантів вбивства поліцейського Артура Єрохіна в Чернігові, а також ще одне відео з місця події, яке було знято вуличними камерами відеоспостереження біля супермаркету "АТБ".