RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Усюди позолота та герби: у Навального показали сотні фото інтер'єру "палацу Путіна"

У четвер, 20 січня, на Ютубі з'явився фільм "Золоте шаленство. Реальні фотографії Палацу Путіна", що є продовженням розслідування "Палац для Путіна. Історія найбільшого хабара".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ютуб-канал російського опозиціонера Олексія Навального.

Соратники Навального, які з'явились у фільмі в ролі ведучих, нагадали, що рік тому було випущене перше розслідування про палац Путіна, яке на той час ще вів особисто Навальний. В описі до відео автори згадали про те, що їхній фільм назвали фейком та намагались його дискредитувати.

"Тоді [російські] пропагандисти з екранів телевізора намагалися переконати всіх, що наше розслідування є підробкою, а ці домашні театри, аквадискотеки та особистий президентський стрипклуб просто не існують. У цьому ролику Марія Певчих та Георгій Албуров показують справжні фотографії путінського палацу, щоб остаточно розвіяти усі сумніви", - пишуть автори під відеофільмом.

Рік тому в рослідуванні Навального говорилось про розкішний палац для Путіна поблизу Чорного моря під Геленджиком вартістю 100 мільярдів рублів, що еквівалентно 1,35 млрд доларів США. Путін публічно заперечував права власності на цю нерухомість. Ці права на себе взяв друг дитинства президента, котрий став мільярдером за роки правління Путіна, Аркадій Ротенберг. Цей перший фільм-розслідування став найпопулярнішим роликом на Ютуб в 2021 році в Росії, назбиравши понад 119 мільйонів переглядів.

Раніше "Апостроф" повідомляв про таємну племінницю Путіна, яка має мільярдний бізнес.