RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії шахраї "розвели" дружину розробника ядерної зброї на 10 мільйонів

У Росії шахраї обманним шляхом відібрали 10 млн рублів у літньої жінки - їй також погрожували вбивством.

Про це повідомляє Telegram-канал "Mash".

Злочинці представилися 76-річній жінці співробітниками поліції - вони заявили, що вони нібито вийшли на кілера, якому замовили вбити її рідних - п'ятьох онуків, сина та чоловіка. Останній виявився лауреатом Державної премії, якої було нагороджено за заслуги у розробці та створенні ядерної зброї, а також капітаном першого рангу - 12 років тому він пережив інсульт, після якого його доглядає дружина.

Після дзвінка лже-"поліцейських" жінці зателефонував "кілер" і зажадав гроші. Ошукана жертва зняла і передала йому через кур'єра частину грошей, ще за кілька днів вона перевела залишки.

Зазначається, що все життя вона жила і працювала на Півночі – жінка побоялася сказати синові, оскільки обіцяла йому "поставити на ноги" онуків. Тепер потерпіла звернулася із заявою до справжніх правоохоронних органів.

Раніше ми повідомляли, що в Києві шахраї вимагали від власника повернути неіснуючий борг у розмірі 1 000 000 доларів США. Зокрема, для цього вони застосували психологічне та фізичне насильство, зокрема до членів його сім'ї.