RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Ярославського пояснили "втечу" бізнесмена за кордон після смертельної ДТП

Бизнесмен Олександр Ярославський залишив Україну після смертельної аварії за участю його кортежу, але в компанії "DCH", яка належить Ярославському, стверджують, що виліт бізнесмена з України до Лондона був запланований ще в січні.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Зазначається, що Ярославський полетів до Лондона, щоб провести час із сім'єю, бо у його дітей розпочинаються канікули.

"11 лютого об 11:00 за часом Лондона син Володимир виступає на концерті, квитки на який для Олександра Ярославського та його дружини було заброньовано ще 18.01.2022 р", - уточнили в "DCH".

У компанії додали, що з 12 по 19 лютого Ярославський запланував сімейний лижний відпочинок, готель для цих цілей був оплачений ще 28 січня.

Як повідомляв "Апостроф", після аварії в поліцію звернувся водій та заявив, що за кермом авто був він. Однак пізніше з'ясувалося, що в момент ДТП він перебував в іншому місці. У зв'язку з цим розпочато досудове розслідування за фактом притягнення явно невинного до кримінальної відповідальності (ч. 2 ст. 372 ККУ).

У рамках розслідування, слідчі здійснюють обшуки житла Олександра Ярославського, а також за адресою проживання особи, яка звернулася до поліції з інформацією про свою причетність до ДТП.