RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Поліція всерйоз зайнялася справою про "ДТП Ярославського": тривають обшуки

У зв'язку із резонансним ДТП, що сталася 9 лютого на Харківщині за участі автомобіля кортежу Олександра Ярославського, слідчі здійснюють обшуки помешкання бізнесмена.

Про це повідомляє Поліція Харківської області у Telegram-каналі.

“В ході досудового розслідування проводяться санкціоновані судом обшуки у готелі та за місцем мешкання харківського бізнесмена та адресою проживання особи, яка звернулась до поліції з інформацією про свою причетність до вказаної ДТП”, - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що метою обшуку є вилучення інформації з камер відеоспостереження, підтвердження використання автомобіля “Мерседес” та причетності інших осіб до скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, кілька днів тому, уночі чоловік загинув під колесами авто, що належить відомому харківському бізнесмену Олександру Ярославському.

Уранці, наступного дня до поліції звернуся водій підприємства і заявив, що за кермом авто був він. Однак, пізніше з'ясувалося, що у момент ДТП він перебував в іншому місці. У зв'язку з цим розпочато досудове розслідування за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності (ч. 2 ст. 372 ККУ).

Також “Апостроф” повідомляв, що Венедиктова взяла розслідування ДТП із машиною Ярославського на контроль.