RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Поліція просить повідомляти про підозрілих людей на вулицях: на що звертати увагу

Уночі на четвер, 24 лютого, Росія почала вторгнення в Україну. Поліція просить громадян повідомляти про підозрілих людей на вулицях.

Росія бомбить українські міста: всі подробиці масштабної війни

Про це повідомляється в Telegram-каналі Національної поліції України.

Особливу увагу слід звертати на людей з елементами червоного кольору на одязі.

У зв'язку з агресією Росії поліція посилила заходи щодо забезпечення правопорядку на вулицях сіл та міст України. Поліцейські наряди забезпечують безпеку та порядок.

той же час правоохоронці звертають увагу людей на необхідність приділяти підвищену увагу підозрілим особам та предметам. Про всі підозрілі речі, а також підозрілі особи з червоними елементами на одязі слід повідомляти на спецлінію поліції 102 " , - сказано в повідомленні.

Крім того, у поліції закликали цивільних не виходити на вулицю у форменому чи тактичному одязі.

Нагадаємо, раніше Глава Національної поліції України підняв особовий склад органів та підрозділів відомства з бойової тривоги. Поліцейські охороняють правопорядок, а також просять громадян зберігати спокій та довіряти лише офіційну інформацію.

Також глава Нацполіції наказав про видачу зброї ветеранам органів внутрішніх справ, які виявили бажання захищати Україну від збройної агресії РФ.

Національна поліція України у зв'язку з військовим вторгненням Російської Федерації вирішила видавати зброю ветеранам органів внутрішніх справ.