RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Окупанти під Києвом розгорнули дивізіон "Градів": як діяти на початку обстрілу

Під Києвом в селі Катюжанка російські війська розгорнули дивізіон "Градів" в напрямку Вишгорода та столиці. Громадянам пояснили, як діяти на початку обстрілу.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на інформацію користувачів соціальних мереж.

Зазначається, що є висока ймовірність того, що українські ракетні системи протиповітряної оборони Збройних сил вестимуть вогонь з метою приглушення ворожих залпів "Градів".

З огляду на це, мешканців сіл Лютіж, Старі і Нові Петрівці, Вишгорода - закликають бути обережними і уважними. Почувши перші постріли чи вибухи - необхідно ховатися в укриття.

"Важлива інформація для мешканців Вишгородської громади!!! За перевіреною інформацією в селі Катюжанка Вишгородського району російські загарбники розгорнули дивізіон "Градів", в напрямку Вишгорода і Києва... Ймовірність того, що українські ракетні системи ПВО ЗСУ будуть вести вогонь, з метою приглушення ворожих залпів "Градів" ВЕЛИКА!!! Мешканці сіл Лютіж, Старі і Нові Петрівці, Вишгорода - будьте обережними і уважними, при перших пострілах чи вибухах відразу заходьте в сховища і укриття", - йдеться в публікації.

Як повідомляв раніше "Апостроф", Київ вступив у фазу оборони. Зараз у деяких районах лунають постріли та вибухи.