RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Рашисти впритул розстрілюють мирних українок: аудіоперехоплення розмови

Російські окупанти цинічно розстрілюють українських жінок та не цураються випускати декілька пуль навіть в бездиханні тіла.

Про це повідомляє СБУ.

Зокрема, правоохоронці перехопили чергову розмову, під час якої російський військовослужбовець розповідає розстріли українських жінок.

Чоловік, який був мобілізований на території ОРДЛО, зізнався своїй дружині, що його "колеги по службі" скоюють військові злочини відносно мирного населення України.

"Там жінка лежить якась, голова прострелена, лежить, сіпається. У голові дірка... Покликали ще, він ще раз стрільнув, вона ще лежить-сіпається, він ще раз стрельнув... Все, говорю, їй п**да", - розповідає окупант своїй дружині під час розмови.

За словами мобілізованого, жінку розстріляли через те, що в неї нібито брат проходить службу у полку "Азов". Солдат з ОРДЛО обурюється діями російських військових, однак ніяк не завадив цинічному вбивству українки.

"Лише порадив хоч закопати вбиту. Ось як насправді виглядає російське "звільнення"! Ми звільнимо нашу землю від цієї нечисті. А нелюди будуть покарані!", - додали в СБУ.


Раніше СБУ публікувала перехоплення розмови окупантів, під час якої військовий розповів, що ЗС РФ мобілізує на Донбас навіть пенсіонерів та наркоманів.