RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Розстріл мирних людей під Києвом: встановлено особу одного з рашистських катів

Нещодавно було опубліковане відео з розстрілом росіянами двох беззбройних мирних українців під Києвом. Наразі встановили особу російського військового, який був причетний до вбивства цивільних.

Про це повідомили "Важливі історії".

12 травня телеканал CNN поширив відео, на якому п'ятеро російських військових біля автосалону на околиці Києва обстежують двох мирних жителів, після чого їх відпускають, але двоє військових убивають їх пострілами у спину.

Один з цих російських окупантів - 29-річний Дмитро Лапшаков із Забайкальського краю, чиє обличчя потрапило в об'єктив відеокамери в автосалоні, поряд із яким сталося вбивство. Лапшаков разом з іншими росіянами порпався в чужих речах, пив вкрадений алкоголь та розбив одну з камер спостереження. Однак на відео CNN не зрозуміло, чи саме він застрелив мирних українців.

Українські журналісти видання Bihus.Info оприлюднили відео про російських окупантів, які, ймовірно, були причетні до інших воєнних злочинів окупаційного війська під Києвом. У їхньому списку військових був і Дмитро Лапшаков - старший сержант, служить у військовій частині 21250-Б на посаді механік, водій танка.

Раніше "Апостроф" писав про зізнання російських окупантів у розстрілах українських жінок та вже мертвих людей.