RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Поліція затримала тво Селідівської громади Сукова через погрози зброєю у нетверезому стані - ЗМІ

Співробітники поліції затримали голову Селидівської громади, що в Донецькій області, Руслана Сукова та склали на нього протокол про адміністративне правопорушення.

Про це пише Znaj.ua.

Місцеві жителі повідомляють, що чиновник в нетверезому вигляді погрожував людям травматичною зброєю, пише видання.

Про затримання Руслана Сукова та складання на нього адмінпротоколу журналістам стало відомо з джерел у Нацполіції.

"Місцеві жителі в соцмережах діляться подробицями скандалу за участю чиновника. Зокрема, як з'ясувалося, 9 червня близько 22:30, в період дії комендантської години на цих територіях, в місті Покровську Донецької області у Руслана Сукова і його супутниці - заступниці Олесі Новицької - виник конфлікт з місцевими жителями. Інцидент стався на вул. Першотравневій біля одного з магазинів. Суков і Новицька поводилися агресивно, чиновник навіть дістав травматичний пістолет і почав погрожувати людям. Ті викликали поліцію, і в підсумку дебошир був доставлений у відділення", - йдеться у матеріалі.

У місцевих пабліках обговорюють й інші версії розвитку події.

Видання зазначає, що це далеко не перший скандал за участю Руслана Сукова.

"5 червня він опублікував в соцмережах привітання Олесі Новицькій (з якого, до речі, випливає, що у них не тільки робочі, але і більш близькі стосунки), а також фото, підписавши його "Моя сім'я". Крім Сукова і Новицької на фотографії фігурує колишній радник Сукова Дмитро Верзілов. Який ще на початку березня втік до Росії і зробив низку резонансних заяв", - пише Znaj.