RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Пройшов тест на витривалість? що показала 72-хвилинна промова Путіна на форумі у Пітері

Очільник країни-терориста Росії Путін виступив на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, під час якого його промова тривала близько 72 хвилин. Британські експерти вважають це способом хоч якось розвіяти чутки про стан здоров'я російського диктатора.

Про це повідомили у Newsweek.

"72-хвилинна промова як тест на витривалість, навіть якщо вона не йде в порівнянні з його попередніми пресконференціями на марафоні, все одно це буде приголомшливо для тих, хто сказав, що він на порозі смерті. Путін хотів применшити чутки про своє здоров'я", - сказав старший науковий співробітник програми "Росія та Євразія" аналітичного центру з міжнародних відносин Chatham House Кер Джайлз.

Водночас про сумнівний стан здоров'я російського диктатора можуть свідчити міжнародні розвідки. Наприклад, три керівники розвідки США розповіли про документ, який містить інформацію про те, що Путін, імовірно, у квітні пройшов лікування від запущеного раку. Також колишній офіцер британської таємної розвідки у РФ каже про "досить серйозні хвороби" Путіна.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вперше за два десятиліття Путін переніс щорічну пряму лінію з росіянами на невизначений час. Зазвичай, розмови з населенням країни-терориста РФ тривають 3-4 години, однак зараз російський диктатор не готовий до таких навантажень, тому й переніс пряму лінію, що вказує на проблеми із здоров'ям.