RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У центрі окупованого Енергодару пожежа - чутна детонація боєприпасів: перші деталі та відео

У суботу, 30 липня, у центрі тимчасово окупованого міста Енергодар Запорізької області сталася пожежа в результаті ракетних обстрілів. У місті чути детонацію боєприпасів російських окупантів.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, публікуючи відео від місцевих жителів.

За попередніми даними, ракети потрапили до готелю, де дислокувалися російські окупаційні війська. Очевидці інформують про звуки детонації боєприпасів. Поки що цю інформацію офіційно не підтвердили Збройні Сили України.

Варто зазначити, що з тимчасово окупованого Енергодара рашисти щодня обстрілюють Нікополь Дніпропетровської області, внаслідок чого є значні жертви серед мирних жителів та руйнування цивільної інфраструктури.

Раніше ми писали, вранці 29 липня російське окупаційне військо ударило з РСЗВ "Град" по житлових кварталах Нікопольського та Криворізького районів на Дніпропетровщині, вчиняючи черговий воєнний злочин.

До цього "Апостроф" розповідав, як живе прифронтовий Нікополь.

Також нагадаємо, вночі з 26 на 27 серпня російське окупаційне військо масовано обстріляло Нікопольський район. Найбільше постраждав Марганець, де росіяни пошкодили лікарню, дитсадок, 8 багатоповерхівок та автотранспорт.