RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Вибухало і яскраво горіло: у Донецьку знищено базу бригади "П'ятнашка", відео

22 серпня, у понеділок, Збройні Сили України високоточним ударом із HIMARS уразили російську військову базу в окупованому Донецьку, детонація снарядів на якій продовжується вже кілька годин поспіль.

Про це повідомив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай.

На околиці тимчасово окупованого Донецька продовжує горіти база російського батальйону так звана "П'ятнашка". Окупанти, як і завжди, розмістили склади з боєприпасами і військовою технікою серед цивільної забудови - цього разу на складах поблизу гіпермаркету Ашан.

На початку літа 2015 року підрозділи батальйону "П'ятнашка" брали участь у штурмі Мар‘їнки, який відбила 28-ма окрема механізована бригада разом з Нацгвардією. Як відомо, переважна більшість бойовиків незаконного формування складалася з етнічних абхазів.

Утім, російські пропагандистські видання намагаються видати знищення військової бази за обстріл "складів у районі гіпермаркета Ашан". Певно, це продукти й побутова хімія вже кілька годин детонують на "цивільних складах".

Читайте також хроніку подій війни від "Апострофа": Метушня окупантів у Криму і вибухи в Донецьку: онлайн війни 22 серпня