RU  UA

Ворог сконцентрувався на одному із напрямків після розгрому на Харківщині

Після контрнаступу українських бійців на Харківщину, частина рашистів не встигли втекти – вони перегруповуються на Луганщину і Донеччину, де намагаються будувати оборону.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів Сергій Череватий речник Східного угрупування військ.

"Найбільш активна ділянка – Донеччина, це Бахмутський, Авдіївський напрямок, де ворог намагається проводити штурмові дії. Також наносяться масовані удари артилерією, в тому числі масивною, проте суттєвого успіху на жодній ділянці ворог не має", - зазначив він.

За словами речника, українські сили оборони міцно тримають оборону на визначених ділянках. А де є змога, проводять все для наступного успішного контрнаступу.

Череватий також прокоментував оголошення про часткову мобілізацію в Росії – за його словами це глобально нічого не змінить.

"Непідготовлені, немотивовані люди – це ніякий матеріал для бойових дій, тим паче наступальний. Це маркер відчаю керівництва РФ, тому правильні дії нашого керівництва – мужність, героїзм змусили їх на такі кроки відчаю. Вони кинуться гарматним м’ясом на прорив. Це ні до чого доброго для них не приведе", - резюмував речник.

Раніше ми писали, що ЗСУ продовжили контрнаступ на одному з найважливіших напрямків.