RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Неспокійні ніч та ранок: у низці великих українських міст прогриміли вибухи

У Дніпропетровській і низці південних областей уночі 19 січня пролунали вибухи після оголошення повітряної тривоги - російські окупанти обстріляли мирні міста й села з артилерії та "Градів".

"Апостроф" зібрав інформацію про нічні й ранкові ворожі обстріли України.

Запоріжжя

Читайте також: У Дніпрі досі не можуть опізнати тіла 12 людей після ракетного удару: в ОДА розповіли подробиці

Вночі в четвер у Запоріжжі пролунало декілька вибухів після того, як в області оголосили ракетну небезпеку. Російські окупанти почали обстріл міста близько о 01:25 годині.

"У Запоріжжі чутно вибухи, повідомляють наші кореспонденти. У міста та області повітряна тривога", - написало "Суспільне новини".

Херсон

Крім того, у сьогоднішню ніч під обстріл ворожої артилерії потрапив правий берег деокупованої Херсонщини, зокрема, російські окупанти націлилися на Херсон, де після оголошення тривоги пролунали вибухи від влучання окупантських снарядів.

Нікопольщина

Уночі 19 січня російське окупаційно-терористичне військо вчергове обстріляло Нікопольщину: ворог запустив понад 30 снарядів від важкої артилерії та РСЗВ "Град" по двох мирних громадах - Червоногригорівській і Марганецькій.

За інформацією глави Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, обійшлося без постраждалих, але в громадах Нікопольського району пошкоджено внаслідок російської атаки приватні будинки й господарчі споруди, наслідки ще з'ясовуються.

Миколаїв

Під ранок, близько 06:15, у Миколаєві місцеві мешканці почули звук вибуху також після оголошення повітряної тривоги в області. Російські загарбники завдали удару й по Миколаївщині.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти залишили в Херсоні та області велику кількість мін.